VrijwilligersOnline

De meest succesvolle oplossing voor vrijwilligerscentrales

Wij geloven in een alles-in-één-oplossing om burgers met vrijwilligersorganisaties te matchen.

Onze oplossing

Ons platform

Maakt vrijwilligerscentrales sterker


Vrijwilligerscentrales spelen een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Hiermee krijgen centrales de kans om hun dienstverlening te versterken en meer vrijwilligers te matchen met een passende vacature. Wij helpen vrijwilligerscentrales daarbij. Onze digitale oplossing bestaat uit vier onderdelen die samen inzetbaar zijn binnen iedere gemeentelijke vrijwilligerscentrale.

Het platform bestaat uit

vier onderdelen: één oplossing

Aantrekkelijke website

voor iedereen

Dit kunnen bezoekers van de website:

 • Vacature- en cursusaanbod bekijken
 • Inloggen voor Organisaties en Vrijwilligers
 • Actueel nieuwsoverzicht bekijken
 • Pagina's delen op social media

Slimme matchingsoftware

voor centrales

Dit kunnen centrales:

 • Vrijwilligers met passende vacatures matchen
 • Taken en cliënt-volgsysteem gebruiken
 • Doelgroepgerichte nieuwsbrieven versturen
 • Rapportages over matches en vacatures maken 

Organisatiepunt

voor organisaties

Dit kunnen organisaties:

 • Gemakkelijk vacatures plaatsen
 • Vrijwilligersaanbod bekijken
 • Cursussen aanbieden
 • Vacatures en cursussen beheren 

e-Portfolio

voor vrijwilligers

Dit kunnen vrijwilligers:

 • Voorkeuren en talenten toevoegen
 • Direct reageren op vacatures
 • Talentenscan doen
 • Job Alert instellen

klik op een onderdeel voor meer informatie

Geïnteresseerd?

Dit betekent het voor u

Ons platform is

de meest succesvolle oplossing voor vrijwilligerscentrales


Dagelijks maken meer dan 30 gemeentes gebruik van onze matchingsoftware om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen te brengen. 

Met die ervaring op zak, spitsten we onze matchingsoftware ook toe op vrijwilligerswerk. Hieruit ontwikkelden we VrijwilligersOnline. Onze succesverhalen? Den Haag Doet en Vrijwilligerswerk Rotterdam.

Meer vrijwilligers matchen

Onze slimme en gebruikersvriendelijke matchingsoftware verbindt vrijwilligers met passende vacatures en andersom.

Direct aan de slag

Het platform spreekt iedere gebruiker aan en is altijd, overal, te bezoeken. Dankzij de gebruikersvriendelijkheid kunnen centrales, organisaties en vrijwilligers direct aan de slag.

Zelfbediening

Organisaties plaatsen en beheren vacatures gemakkelijk zelf. Vrijwilligers maken een profiel aan, vullen deze in met voorkeuren en talenten en reageren op vacatures. 

Social media

U bent altijd in contact met uw doelgroep. Dankzij de social media-box weten bezoekers binnen één oogopslag wat er speelt in de vrijwilligerswereld. Ook kunnen vacatures gedeeld worden in sociale netwerken en verstuurt u snel gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Betaalbaar en bewezen

U heeft beperkte opstart- en onderhoudskosten. Dit komt omdat het platform al ontwikkeld is in samenwerking met onze klanten en 100% in de cloud draait. Dagelijks maken meer dan 30 gemeentes gebruik van onze matchingsoftware, dat wij samen met Randstad Nederland maakten.

Doelgerichter werken

Verbeter de teamprestaties met een slimmer werkproces dat wordt ondersteund met onze software. Dit leidt tot een werkwijze die klantgericht, taakgestuurd en doeltreffend is.

Inzicht in uw resultaten

U kunt rapportages maken over het aantal actieve vrijwilligers, aangemelde cursussen, activiteiten en vrijwilligersvacatures. Ook krijgt u inzicht in de (team)prestaties.

Klantsucces

Wij zijn trots op onze samenwerking met de volgende organisaties:

Eindhoven Doet

Met Eindhoven Doet heeft Vrijwilligerspunt Eindhoven alles in huis om bewoners en organisaties te informeren en elkaar te laten vinden op het gebied van vrijwilligerswerk, mantelzorg en actief burgerschap. De nieuwe vacaturebank met sterk verbeterde zoekfuncties, boekt al duidelijk succes. Eindhoven Doet faciliteert bewoners en organisaties op alle mogelijke vlakken om zelf aan de slag te gaan!

Den Haag Doet

"Vanaf februari 2014 zijn wij online met de geheel vernieuwde website en vacaturebank. Wij zijn verrast door de resultaten, terwijl er nog weinig gedaan is aan promotie. Een feit is de forse stijging van de bezoekersaantallen, waarvan veel terugkerende bezoekers (40%). Wekelijks maken zo'n 100 vrijwilligers hun profiel aan en stellen zich beschikbaar, melden ongeveer 10 nieuwe organisaties zich aan, staan er vele leuke nieuwe vacatures en wordt er volop gesolliciteerd."

Uw vrijwilligerscentrale

Wilt u ook een vrijwilligersportal?

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd?

Bel ons gerust voor meer informatie of om een live demonstratie aan te vragen.

Stel ons een vraag


Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Live demonstratie


Met een vrijblijvende demonstratie laat de klantadviseur, Neem contact met ons op en wij laten zien hoe het platform werkt en hoe het er voor uw centrale uit zou zien. 

Het team van vrijwilligersonline

Alfred de Weert

Commercieel directeur

"Ambitie, commercie en innovatie zijn  drie kenmerken van Connect Holland die aansluiten op de manier waarop ik mijn loopbaan wil invullen." 

Jeroen Soeterbroek

Managing Director

''Ik weet hoe belangrijk vrijwilligers zijn en wilde daarin investeren. Met ons platform hoopt Connect Holland de dienstverlening van centrales te versterken en iedere vrijwilliger passend vrijwilligerswerk te bieden.'' 

Paul Niehuis

Visual designer

"Vrijwilligerswerk heeft vaak een stoffig imago. Met een fris en helder design probeer ik vrijwilligerswerk aantrekkelijk te maken." 

Niels Nijens

Lead developer

"Als Lead Developer zie ik het  als mijn missie om met goede software de dienstverlening van onze klanten te versterken en hun werk te verlichten. Ik ben best trots als ik besef hoeveel gemeentes en bedrijven er dagelijks gebruik van maken. "

Contactgegevens

T: 010 436 50 50
E: alfred@connectholland.nl


Social media 

Onderdeel

VrijwilligersOnline is een product van Connect Holland. Connect Holland is een full service internetbureau. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen innovatieve oplossingen voor onze klanten. Meer weten? Bezoek dan:

www.connectholland.nl